header_nieuwsbrief_gbb_550x100
Wilt u ook weten hoe u (meer) geld kunt besparen op uw energiekosten? Of hoe u uw werknemers voordeeltjes kan bieden voor groene vervoerskeuzes, zonder investering of administratieve lasten? Kom dan naar het GreenBiz ontbijt op 11 november om 8.00 uur bij Tebodin op uw bedrijventerrein. 

Dit jaar is de succesformule GreenBiz uitgerold over de IJmond. Bedrijventerrein Velsen Noord  is sinds enkele maanden, net als zes andere bedrijventerreinen in de IJmond aangesloten bij GreenBiz IJmond. GreenBiz staat voor bedrijven die samenwerken aan slimme en duurzame maatregelen om het eigen bedrijventerrein te verduurzamen. De gemeenten faciliteert dit initiatief. En natuurlijk moet deze formule ons iets opleveren voor zowel de grote als de kleine bedrijven op ons terrein. Binnen de formule maken ondernemers namelijk gebruik van elkaars netwerk, kennis en ervaring en kunde! Oftewel: Samen sterk, samen duurzaam.

Tijdens het ontbijt informeren wij u over de doelstellingen van het Energieakkoord. Deze doelstellingen zijn niet vrijblijvend. Gemeenten zullen komende jaren sterker inzetten op handhaving bij bedrijven om maatregelen, die binnen vijf jaar zijn terug te verdienen ook daadwerkelijk uitgevoerd te krijgen. Tijdens de bijeenkomst informeren wij u graag wat dit voor u betekent en op welke manier wij u hierbij kunnen helpen.

Ook informeren wij u graag over wat IJmond Bereikbaar voor u kan betekenen. De campagne ‘Goed op Weg’ is inmiddels door meer dan tien bedrijven in de regio omarmd. De campagne biedt onder andere een kilometervergoeding voor nieuwe fietsers en bij voldoende deelname kan de IJmond Shuttle ingezet worden naar uw bedrijventerrein. Deelname aan de campagne is gratis.

Uitnodiging bijeenkomst duurzaamheid 
Wanneer: woensdag 11 november
Tijdstip: 8.00 – 9.30 uur
Waar: Tebodin Parlevinkerstraat 29

Wij verzoeken u zich vooraf aan te melden via ehilbers@odijmond.nl

Wij ontmoeten u graag bij Tebodin!

Programma 11 november

8.00 uur Ontbijt

8.30 uur Welkom
door Floor Bal (wethouder velsen)

8.35 uur De GreenBiz Boodschap
door Jan Boudesteijn (Boudesteijn Verhuizers B.V.)

8.50 uur Energie Akkoord, wat betekent dat voor u? Wat kan OD-IJmond voor GreenBiz betekenen?
door Erna Hilbers en Hans Tegelaar van de OD IJmond

9.05 uur IJmond Bereikbaar; aansluiten bij succesvolle projecten is nog mogelijk.
door Sophie Zwetsloot

9.25 uur Successen bij energiebesparing
door Gerard Jägers

9.45 uur Aansluiten GreenBiz? Wat gaan we doen?

10.00 uur Afsluiting